Yλικά

  • 800 γρ. τυρί κρέμα, με χαμηλά λιπαρά
  • 150 γρ. φιστικοβούτυρο, απαλό
  • 50 γρ. σιρόπι αγαύης
  • 60 γρ. κακάο
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα

  • 100 γρ. σαντιγί, φυτική
  • 20 γρ. φιστίκια, ψιλοκομμένα
Οδηγίες παρασκευής

  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα απαλό και λείο μείγμα.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα στο ψυγείο για 15-20 λεπτά να σφίξει η μους.
  • Αφαιρούμε από το ψυγείο και μοιράζουμε σε ποτηράκια.
  • Σερβίρουμε με φυτική σαντιγί και ψιλοκομμένα φιστίκια.
πηγή:akispetretzikis.com