tortelinia-mesogeiaka
Γεύσεις

Τορτελίνια μεσογειακά με ντοματίνια και φέτα

Μια υπέροχη μακαρονάδα

Υλικά
Τορτελίνια 250 γρ
Τυρί φέτα 180 γρ
Ελιές ροδέλες 5 κουταλιές σούπας
Ντοματίνια 6
Ρίγανη, Αλάτι
Ελαιόλαδο

Οδηγίες
Βάζουμε τα τορτελίνια σε κατσαρόλα με νερό να βράσουν με βάση τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. Κόβουμε την φέτα σε μικρά κομματάκια, τα ντοματίνια στα τέσσερα και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα βρασμένα και στραγγισμένα τορτελίνια. Προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς, την ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά. Σερβίρονται ζεστά.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα