patatosalata-i-droseri
Γεύσεις

Δροσερή πατατοσαλάτα

Με άνηθο και αγγουράκι

Υλικά
Πατάτες 3
Αυγά 3
Άνιθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο
Αγγούρι 1
Ξύδι 3 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι
Γιαούρτι 600 γρ
Λάδι 3-4 κουταλιές σούπας

Οδηγίες
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν καλά τις κόβουμε σε κυβάκια και τις βάζουμε σε μιά μεγάλη σαλατιέρα. Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το αγγούρι το κόβουμε κι αυτό σε μικρά κομμάτια αφού το καθαρίσουμε πρώτα. Τα προσθέτουμε όλα στην σαλατιέρα μας. Ρίχνουμε αλάτι , πιπέρι και τον άνιθο ψιλοκομμένο. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το λάδι , το ξύδι και το γιαούρτι και περιχύνουμε την σαλάτα μας

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα