tiramisu
Γεύσεις

Το πιο νόστιμο τιραμισσού

Ένα γλυκό με τα πασίγνωστα μπισκότα σαβαγιάρ

Υλικά
Σαβαγιάρ 2 πακέτα
Τυρί κρέμα 250 γρ
Άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερού
Αυγό 1
Κρέμα γάλακτος 200 γρ
Κακάο 2 κουταλιές σούπας
Βανίλιες 2

Για το σιρόπι
Νερό 3 ποτήρια νερού
Ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού
Στιγμιαίος καφές 1 κουταλιά γλυκού

Οδηγίες
Σε ένα μπολ ρίχνουμε πρώτα το τυρί κρέμα ,την άχνη ζάχαρη , το αυγό, τις βανίλιες και την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάμε πολύ καλά με το μίξερ. Βάζουμε σε ένα μπολάκι το νερό , την ζάχαρη και τον καφέ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσουν τελείως. Σε ένα πυρέξ παραλληλόγραμμο στρώνουμε ένα- ένα τα σαβαγιάρ στον πάτο , αφού πρώτα τα βουτήξαμε στο σιρόπι. Ακολουθεί το στρώσιμο της κρέμας και μετά μία στρώση σαβαγιάρ. Το κάνουμε αυτό εναλλάξ και τελειώνουμε με κρέμα. Πασπαλίζουμε με το κακάο και το βάζουμε στο ψυγείο περίπου για 2 ώρες να σφίξει.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα