Μια εξαιρετική τυρόπιτα, με υπέροχη όψη και γεύση είναι αυτή που θα σας περιγράψω, ετοιμάζεται σε 10 λεπτά με ελάχιστα υλικά και σε μισή ώρα έχεις ένα υπέροχο πιάτο κύριο η συνοδευτικό.

Θα χρειαστούμε για ένα μικρό πυρέξ, λιγότερα από το μισό πακέτο φύλλα κρούστας, ένα μεγάλο μπολ στραγγιστό γιαούρτι, 3 αυγά, λίγο πιπέρι, πολύ λίγο λάδι, ένα τέταρτο τυρί φέτα και καθόλου αλάτι.

Αν έχετε τριμμένο τυρί που σας έχει πολυκαιρίσει ρίξτε το κι αυτό μέσα.

Αφού θρυμματίσουμε καλά με τα χέρια μας την φέτα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και έχουμε ένα παχύρευστο χυλό.

Λαδώνουμε το πυρεξάκι μας και στρώνουμε από κάτω δυο φύλλα κρούστας και αφήνουμε να κρέμονται απ έξω, μετά παίρνουμε τα υπόλοιπα φύλλα που έχουμε ένα ενα τα τσαλακώνουμε, τα βουτάμε μέσα στο χυλό, να βραχούν καλά, τα βγάζουμε και τα βάζουμε έτσιτσαλακωμένα μέσα στο πυρέξ όλα.

Μαζεύουμε μ ένα κουτάλι ότι έχει μείνει στην λεκάνη μας με τον χυλό και το ρίχνουμε από πάνω, στρώνουμε με τα χέρια να επιπεδοποιηθούν όλα και τα σκεπάζουμε με τα κρεμασμέναέξω από το πυρέξφύλλα, τα λαδώνουμε πολύ ελαφρά με ένα πινέλο η και τα χέρια μας, τρυπάμε από πάνω μ ένα μυτερό μαχαίρι για να αναπνέει η πίτα σε αρκετά σημεία, ρίχνουμε λίγο σουσάμι και ψήνουμε σε ζεστόφούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.

Όταν πάρει χρυσο κίτρινο χρώμα είναι έτοιμη, μοσχοβολάει το σπίτι, να την φτιάξετε και να την απολαύσετε.