ΥΛΙΚΑ

3 πακέτα μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας (525 γρ.)
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
1 φάκελο garni βανίλια
700ml κρύο γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και 400-500ml γάλα σε ένα μπολ και χτυπάμε για 5 λεπτά με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει κρέμα.
Βουτάμε τα μισά μπισκότα σε 150ml γάλα και τα στρώνουμε σε ένα γυάλινο ταψί.
Ρίχνουμε και απλώνουμε το 1/3 της κρέμας πάνω από τα μπισκότα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας.
Βάζουμε το γλυκό για 20 λεπτά στο ψυγείο για να παγώσει η κρέμα.
Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά, σε ένα μπολ ρίχνουμε 100ml γάλα και το garni και χτυπάμε με το μίξερ χειρός.
Απλώνουμε το μείγμα πάνω από το γλυκό. Σπάμε μερικά μπισκότα και τα ρίχνουμε από πάνω σαν γαρνίρισμα.
Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 3-4 ώρες για να παγώσει και να δέσουν οι κρέμες.