• Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα κόβουμε στη μέση.
• Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και βάζουμε τον χυμό κεράσι και 250 γρ. κεράσια. Βράζουμε για 10 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα σιρόπι.
• Μεταφέρουμε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε 2 λεπτά.
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
• Σε ένα μπολ βάζουμε τα αλεύρια και το βούτυρο καρύδας, λιωμένο.
• Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε 1 αυγό με 3-4 κ.σ. νερό και το βάζουμε στο μπολ με τα αλεύρια και το βούτυρο.
• Παίρνουμε ένα ταψί 30x25 εκ. και απλώνουμε μια λαδόκολλα ώστε να καλύπτει τον πάτο και τα τοιχώματα του.
• Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και αλείφουμε με το ένα αυγό.
• Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
• Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε στην άκρη 10 λεπτά να κρυώσει.
• Σε ένα μπολ βάζουμε το τριμμένο αμύγδαλο, το μέλι, το γάλα, το ινδοκάρυδο, το εκχύλισμα βανίλιας και τα 3 αυγά.
• Ανακατεύουμε καλά για 2 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το παντεσπάνι που έχουμε ήδη φτιάξει.
• Ψήνουμε για 25-35 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
• Σερβίρουμε με 30 γρ. κεράσια και το φιλέ αμυγδάλου.