Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας νωπό
3 κ.σ. μουστάρδα με μέλι
5 φέτες ζαμπόν κομμένες στη μέση
120 γρ. γραβιέρα τριμμένη
4 κ.σ. σχινόπρασο ψιλοκομμένο
1 αυγό χτυπημένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Ανοίγουμε στον πάγκο το νωπό φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε στην επιφάνεια του τη μουστάρδα με μέλι. Τοποθετούμε τις φέτες ζαμπόν σε όλη την επιφάνεια του φύλλου, τη μια φέτα δίπλα στην άλλη. Πασπαλίζουμε με τριμμένη γραβιέρα. Ψιλοκόβουμε σχινόπρασο και το πασπαλίζουμε πάνω από τη γέμιση. Αλατοπιπερώνουμε. Τυλίγουμε σιγά σιγά το φύλλο σε σφιχτό ρολό. Καλύπτουμε το ρολό με λαδόκολλα και το βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190οC.

Κατόπιν, το ξετυλίγουμε από τη λαδόκολλα και το κόβουμε στη μέση. Κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι σε ρολά ίσου πάχους. Τα τοποθετούμε ένα ένα σε λαμαρινα στρωμένη με λαδόκολλα. Αφήνουμε λίγο χώρο ανάμεσα στα ρολά γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο. Τα αλείφουμε με χτυπημένο αυγό για να ροδίσουν υπέροχα. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Ξεφουρνίζουμε και πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα ψιλοκομμένο σχινόπρασο. Σερβίρουμε τα ρολάκια ζεστά!