Υλικά

½ φλ. βούτυρο (120 γρ.) σε κομματάκια
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
80 γρ. σοκολάτα γάλακτος σε κομματάκια
1 φλ. καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές μέλι
2 αβγά ελαφρά χτυπημένα
1 φλ. αλεύρι κοσκινισμένο
2/3 φλ. χοντροκομμένη καρυδόψιχα
βούτυρο για το ταψί

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C και βουτυρώνετε ένα τετράγωνο ταψάκι πλευράς 20 εκ. ή ορθογώνιο 18 x 22 εκ. και ντύνετε τον πάτο του με αντικολλητική λαδόκολλα. Βάζετε τη σοκολάτα κουβερτούρα με τη σοκολάτα γάλακτος και το βούτυρο σε ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, χωρίς ο πάτος του να αγγίζει στο νερό (μπεν μαρί) και τα ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν και να γίνει ένα λείο μίγμα. Αποσύρετε το μπολ από τη φωτιά και ανακατεύετε μέσα το μέλι και τη ζάχαρη. Αφήνετε το μίγμα να κρυώσει λίγο και ανακατεύετε μέσα το αλεύρι και την καρυδόψιχα. Αδειάζετε το μίγμα στο ταψί και το ψήνετε στο φούρνο για 30 περίπου λεπτά ή μέχρι να σφίξει. Το βγάζετε από το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει εντελώς στο ταψί, πριν το κόψετε σε τετράγωνα ορθογώνια ή τετράγωνα κομμάτια.