Υλικά:

1 κουτί μορφατ ή ερμολ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
5 γκοφρέτες τις αρεσκείας σας
προαιρετικά λίγο σιρόπι βύσσινο

Εκτέλεση:


Χτυπάμε την σαντιγύ καλά να αφρατέψει. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα καλά. Τρίβουμε τις γκοφρέτες με τα χέρια μας, μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο σιρόπι βύσσινο και ανακατεύουμε ελαφρά για να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο στο παγωτό μας.