1e3eaffe-ee86-494b-bb4a
Γεύσεις

Ομελέτα μανιταριών στο φούρνο

Μια πολύ νόστιμη ομελέτα

Υλικά:

8 κουταλιές ελαιόλαδο
12 αβγά
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο,
6 µανιτάρια κοµµένα σε φέτες
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ανάβετε το φούρνο στο γκριλ. Σε ένα τηγάνι (που να µπαίνει στο φούρνο) βάζετε δύο κουταλιές ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε δύο κουταλιές µανιτάρι και µια κουταλιά κρεµµύδι. Παράλληλα, σε ένα µπολ σπάτε 3 αβγά, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και χτυπάτε. Αδειάζετε το αβγό στο τηγάνι και χαµηλώνετε την εστία. Μετά από 2-3 λεπτά ανοίγετε το φούρνο και τοποθετείτε το τηγάνι στην υψηλή σχάρα κοντά στο γκριλ. Ψήνετε για ακόµα 2 λεπτά και σερβίρετε αµέσως. Επαναλάβετε το ίδιο µέχρι να τελειώσουν τα υλικά.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα