Υλικά

1 κιλό κιμά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομένο
4 φρυγανιές τριμμένες
3 κ.σ. γάλα 1/% λιπαρά
1 αβγό
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1 κ. σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1/2 σκελίδα σκόρδου, τριμμένη
1 πρέζα αλάτι
Λίγο μαύρο πιπέρι
2/3 φλ. σάλτσα βασιλικού με τομάτα

Εκτέλεση

Ανακατεύετε τον κιμά, τα κρεμμύδια, τις φρυγανιές, το γάλα, το αβγό, τη μουστάρδα, τον μαϊντανό, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και λίγη από τη σάλτσα με το βασιλικό πολύ καλά. Χωρίζετε το μείγμα σε τέσσερις μερίδες και το βάζετε σε μια λαδόκολλα. Το πλάθετε με τα χέρια σας όπως τα μπιφτέκια και ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα βασιλικού που έχει περισσέψει. Ψήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα για 30 λεπτά περίπου στους 180 C.