Υλικά

1 φλιτζάνι πολύ καλής ποιότητας μέλι, από το είδος που σας αρέσει (θυμαρίσιο, ανθέων κ.λπ.)
2 φλιτζάνια νερό
5 κ. γ. νισεστές (είναι ο ανθός του σιταριού, αλλιώς το κορν φλάουρ ή καλομποκάλευρο) διαλυμένος σε μισό φλιτζάνι νερό

Για το πασπάλισμα

Κανέλα
Σουσάμι ψημένο
Ψιλοκομμένα αμύγδαλα

Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό με το μέλι και τα αφήνετε να ζεσταθούν μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
Ανακατεύετε διαρκώς και όταν αρχίζει να κοχλάζει, ρίχνετε τον διαλυμένο νισεστέ, ενώ συνεχίζετε να ανακατεύετε να έντονα για να μην σβολιάσει. όταν πήξει (περίπου σε 15 λεπτά), βγάζετε από τη φωτιά και μοιράζετε το μείγμα σας σε μπολάκια. Αφήνετε την κρέμα σας να κρυώσει και πασπαλίζετε με την κανέλα, το σουσάμι και τα αμύγδαλα.