Υλικά

1 φλιτζάνι αμύγδαλα
2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
αλάτι
115γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
115γρ ελαιόλαδο, 
μέλι

Εκτέλεση


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αλέθουμε τα αμύγδαλα με ένα μπλέντερ. Αλέθουμε και τις νιφάδες βρώμης. Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε τα αμύγδαλα και τις νιφάδες βρώμης. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε πρώτα το ελαιόλαδο και μετά το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας. Πλάθουμε το μίγμα σε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα απλώνουμε στο αντικολλητικό χαρτί.Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Διατηρούνται αεροστεγώς κλεισμένα για αρκετές μέρες.