Υλικά


150 γρ κολοκύθα
80 γρ αμύγδαλα (ανάλατα και άψητα )
150 γρ καρύδια
12 γρ κανέλα
1/2 κ.γ τριμμένο γαρύφαλλο
80 γρ ελαιόλαδο
70 γρ αλεύρι βρώμης (νιφάδες βρώμης περασμένες στο μπλέντερ)
16 γρ μπέικιν πάουντερ
200 γρ μέλι
100 γρ χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
180 γρ αλεύρι

Εκτέλεση


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 σε αέρα. Θρυμματίζουμε τους ξηρούς καρπούς στο μπλέντερ. Τρίβουμε την κολοκύθα στον τρίφτη και την προσθέτουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Αδειάζουμε το μείγμα σε θήκες για κεκάκια. Ψήνουμε στους 180 σε αέρα για 28 λεπτά.