Υλικά
4 κοµµάτια φιλέτα άσπρου ψαριού
2 κουταλιές ελαιόλαδο + επιπλέον για άλειµµα
4 µέτριες ντοµάτες ξεσποριασµένες και ψιλοκοµµένες
2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα ή 2 φρέσκα κρεµµυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένες (προαιρετικά)
1 κουταλάκι ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200°C. Κόβετε 4 τετράγωνα κοµµάτια αλουµινόχαρτου και 4 µικρότερα κοµµάτια αντικολλητική λαδόκολλα (στο µέγεθος περίπου των φιλέτων του ψαριού). Αλατοπιπερώνετε ελαφρά τα φιλέτα του ψαριού. Τοποθετείτε τα κοµµάτια της λαδόκολλας στο κέντρο κάθε τετραγώνου αλουµινόχαρτου, τα λαδώνετε και τα βάζετε πάνω. Αναµιγνύετε σε ένα µπολ τις ντοµάτες µε τα εσαλότ, τα σκόρδα (αν θα βάλετε), το ελαιόλαδο, το κρασί, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και µοιράζετε το µίγµα πάνω από τα φιλέτα. Κλείνετε στεγανά τα φιλέτα, διπλώνοντας από πάνω το αλουµινόχαρτο και τα βάζετε πάνω στο ταψί του φούρνου. Τα ψήνετε για 25 λεπτά και τα βγάζετε από το φούρνο. Τα αφήνετε κλεισµένα µέσα στο αλουµινόχαρτο για άλλα 5 λεπτά, πριν τα σερβίρετε, σερβίροντας τα σε πιάτα.