pasteli-480x270
Γεύσεις

Πως θα φτιάξετε το πιο εύκολο, σπιτικό παστέλι

Μια λιχουδιά για όλες τις ώρες

Υλικά


4 κουταλιές της σούπας ταχίνι
4 κουταλιές της σούπας μέλι
1 1/2 κούπα βρώμη
2 κουταλιές της σούπας άσπρο σουσάμι

Εκτέλεση


Βάζετε σε μια κατασρόλα το ταχίνι με το μέλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και να μαλάκώσουν. Αποσύρετε από τη φωτιά το σκεύος και προσθέτετε το σουσάμι και τη βρώμη ανακατεύοντας εκ νέου μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε ένα ταψί τοποθετείτε χαρτί ψησίματος, προσθέτετε το μείγμα και το απλώνετε προσεκτικά με τα χέρια σας ούτως ώστε να απλωθεί παντού. Το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο πάνω-κάτω για 6 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Το κόβετε έπειτα σε κομμάτια.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα