Μια πολύ ωραία πρόταση για μηλόπιτα στην στιγμή, χωρίς πολλά πολλά και αποτέλεσμα εξαιρετικό!!

Θα χρειαστούμε, μια φόρμα του κέικ, 1/3 από ένα πακέτο βούτυρο λιωμένο, ένα πινέλο, τρεις κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη, μια κουταλιά της σούπας μέλι, λίγη κανέλα, τέσσερα μεγάλα μήλα και ένα πακέτο φύλλο κρούστας.

Οδηγίες εκτέλεσης της συνταγής 

Πρώτα καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε μικρά κυβάκια, τα ραντίζουμε με την ζάχαρη, την κανέλα, το μέλι και ανακατεύουμε.

Μετά με το πινέλο βουτηρώνουμε την φόρμα και την ντύνουμε με φύλλα κρούστας, ανά τρία φύλλα αλείφουμε με βούτυρο και βάζουμε λίγο από τα μήλα, τα στρώνουμε καλά και συνεχίζουμε με άλλα τρία φύλλα, βούτυρο, λίγα μήλα και πάλι φύλλα κλπ.

Όταν τελειώσουμε και σκεπάσουμε καλά με τα τελευταία φύλλα, τα βουτηρώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για ¾ της ώρας.

Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και γυρίζουμε ανάποδα, όλο αυτό βγαίνει σε σχήμα κέικ, τότε πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη.

Θα μοσχοβολήσει το σπίτι σας.