Υλικά
1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
Για τη σάλτσα
1 μεγάλη μπανάνα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά σόγια σος
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 πρέζα κανέλα
Σουσάμι
Εκτέλεση
Βράζετε το ρύζι για 20 λεπτά σε 2 1/2 φλιτζάνια αλατισμένο νερό που κοχλάζει. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Κόβετε την μπανάνα στη μέση (κατά μήκος) και την τηγανίζετε στο λάδι. Τη σβήνετε με τη σόγια και την πασπαλίζετε με τη ζάχαρη και την κανέλα. όταν λιώσει η ζάχαρη, σερβίρετε το ρύζι με τη σάλτσα του και πασπαλίζετε με το σουσάμι.