Best of Κακά Κορίτσια
Best of Κακά Κορίτσια Έλενα Καραμίχαλου Μαρία Λεμονιά
Ραβιολια-στο-φουρνο-με-σαλτσα-ντοματας
Γεύσεις

Ραβιόλια στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας

Μια νόστιμη συνταγή

Υλικά

1 συσκευασία ραβιόλια
2 κουτιά σάλτσα ντομάτας κονκασέ ψιλοκομμένη
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 μανιτάρια ψιλοκομμένα
300 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
πιπέρι
αλάτι

Εκτέλεση


Ρυθμίζουμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).Βράζουμε τα ραβιόλια σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για 8 λεπτά περίπου. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη σάλτσα ανακατεύουμε τα ραβιόλια μαζί με τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι, πιπέρι. Προσθέτουμε τη την παρμεζάνα τριμμένη, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε λίγο με πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις στη 2 σκάλα για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα