Υλικά

3 κολοκυθάκια
100 γραμμάρια τόνου
1 φέτα λευκό ψωμί
1 κουταλιά μαύρες ελιές
1 αυγό
Μαϊντανός
σκόρδο
αλάτι
φρυγανιά

Εκτέλεση


Πλύντε και κόψτε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος και τα ζεματάμε σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά. Στραγγίστε τα κολοκυθάκια και αφήστε τα να κρυώσουν, κατόπιν αδειάστε τα. Αλατίζουμε και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.Βάλτε τα μισά από τα ψιλοκομμένα κολοκυθάκια σε ένα μπολ, προσθέτουμε τον τόνο, κάπαρη και ψιλοκομμένο ελιές, λίγο μαϊντανό, μια φέτα ψωμί μουσκεμένη και το αλάτι και το αυγό.

Ανακατέψτε το μίγμα καλά. Στη συνέχεια, γεμίστε τα κολοκυθάκια με το μίγμα.Καλύψτε με τριμμένη φρυγανιά και λίγο λάδι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρετε τα κολοκυθάκια γεμιστά με τόνο.