Υλικά
8 τορτίγιες
250 γραμμάρια γραβιέρα σε φέτες
4 φέτες τυρί του τοστ
4 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένες
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα ταψί αντικολητικό χαρτί και τοποθετούμε πάνω τις τορτίγιες . Τοποθετούμε μέσα το τυρί και την ψιλοκομμένη γαλοπούλα και κλείνουμε τις τορτίγιες, με την πλευρά της ένωσης προς τα κάτω. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες. Λαδώνουμε τις τορτίγιες με το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C (για 5-10 λεπτά) μέχρι να ζεσταθούν και να λιώσει το τυρί.