Μακαρονάδα με σάλτσα φέτας και μπέικον
Με κρέμα γάλακτος, φύλλα βασιλικού και πιπέρι
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνιαΓια τη σάλτσα φέτας
50 γραμμάρια τυρί κρέμα
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 φύλλο βασιλικόυ για το σερβίρισμα
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 / 2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί της επιλογής σας για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Προσθέστε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και υψηλή θερμοκρασία. Βράζουμε για 5 λεπτά. Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με την σάλτσα , το ελαιόλαδο, το σκόρδο ψιλοκομμένο, τυρί, αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.Για τη σάλτσα φέτας, βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ενιαία σάλτσα.Την αφήνουμε λίγο. Όταν είναι έτοιμα και τα ζυμαρικά μας σερβίρουμε με τη σάλτσα φέτας και ψιλοκομμένο μπέικον αφού το σοτάρουμε πρώτα για 5 λεπτά σε ζεστό τηγάνι χωρίς λάδι. Πασπαλίζουμε με τυρί και σερβίρουμε.