Υλικά

3 φλιτζάνια αλεύρι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
½ κουταλάκι αλάτι
6 κουταλιές κακάο σκόνη
1 κουταλάκι σόδα
2 φλιτζάνια κρύο νερό

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΤΩΝ MUFFINS
10 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά ξύδι
2 βανίλιες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
250 γραμ. άχνη
3 Κουταλιές κακάο σκόνη
1 Βανίλια
6 Κουταλιές λάδι
6 Κουταλιές νερό

Εκτέλεση


Χτυπάμε όλα τα υλικά για τα muffins με το μίξερ για 5 λεπτά. Για το ταψάκι των muffins, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και βάζουμε σε κάθε τρύπα απο 1 κουταλάκι. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα απο τα muffins μέσα στις τρυπούλες, χωρίς να βουτυρώσουμε. Ψήνουμε τα muffins σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, για περίπου 30 λεπτά. Φτιάχνουμε το γλάσο ζεσταίνοντας ελαφρώς τα λάδι με το νερό και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με μια κουτάλα. Μόλις βγάλουμε τα muffins απλώνουμε το γλάσο.