8 φέτες ψωμί του τόστ
300 γρα. μαρμελάδα φράουλα ή όποια είναι της αρεσκείας μας
3 αυγά
150ml γάλα
300ml ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Στρώνουμε τις φέτες ψωμιού και τις αλείφουμε με τη μαρμελάδα. Τυλίγουμε σε ρολάκι, καρφώνουμε μια οδοντογλυφίδα στην αρχή και μία στο τέλος έτσι ώστε να μείνει σταθερό.Σε μία λεκάνη χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο να κάψει. Βουτάμε ένα ένα τα ρολάκια στο αυγό και τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα απ’όλες τις μεριές. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.