Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
keftedes
Γεύσεις

Λαχταριστοί κεφτέδες κοτόπουλου

Με κιμά από φιλέτο κοτόπουλου

Υλικά


400 γρ. κιμάς από φιλέτο κοτόπουλου
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 αβγό
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα ανάμεικτα φρέσκα μυρωδικά (εστραγκόν, δεντρολίβανο, θυμάρι, βασιλικός, δυόσμος)
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι
σπορέλαιο/ ηλιέλαιο

Εκτέλεση


Βάλτε σε ένα μπολ τον κιμά από κοτόπουλο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αβγό, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώστε το μείγμα και αφήστε το στο ψυγείο σκεπασμένο με μεβράνη τροφίμων για μία ώρα. Πλάστε τα κεφτεδάκια και περάστε τα από το αλεύρι. Τηγανίστε τα στο σπορέλαιο ή το ηλιέλαιο και σερβίρετε.