Υλικά


500γρ. Τριβελάκι
1 μικρό μπρόκολο κομμένο
3 σκέλιδες σκόρδο
1 λεμόνι
½ κ.γ. μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση


Βάζουμε το νερό να βράσει και προσθέτουμε το αλάτι. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το μπρόκολο. Ρίχνουμε το τριβελάκι στο βρασμένο νερό. Ψιλοκόβουμε 3 σκελίδες σκόρδου και το προσθέτουμε στο μπρόκολο. Ψιλοκόβουμε σε λωρίδες ένα κομμάτι φλούδα λεμονιού και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μαζί με μισό φλιτζάνι νερό από το τριβελάκι. Στραγγίζουμε το τριβελάκι και τα ρίχνουμε ξανά πίσω στην κατσαρόλα μαζί με το μπρόκολο. Τα ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με μπούκοβο και ελαιόλαδο. Σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί.