Υλικά

150 ml γάλα φρέσκο
250 γρ. μέλι θυμαρίσιο
600 ml κρέμα γάλακτος
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση


Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε για 20-30 λεπτά. Σουρώνουμε το γάλα και το ξαναβάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το μέλι και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά με ξύλινη κουτάλα για να διαλυθούν καλά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο, σε μεταλλικό, κατά προτίμηση, μπολ. Το βγάζουμε και το χτυπάμε με το “σύρμα” (ή το μίξερ ή αν θέλουμε το βάζουμε στην παγωτομηχανή). Η διαδικασία είναι να το ανακατέψουμε 3-4 φορές ανά δύο ώρες