Υλικά


8 αβγά
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. γάλα
1 φλ. φασολάκια
1 φλ. αρακά
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο ή μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση


Παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε μέσα ένα – ένα τα αβγά, χτυπώντας τα με τον αυγοδάρτη. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, τον βρασμένο αρακά και τα φασολάκια. Συνεχίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και το δυόσμο ή τον μαϊντανό.Ανακατεύουμε πολύ καλά, ώστε όλα τα υλικά να ενωθούν μεταξύ τους και αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μεγάλο και βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι.

Ψήνουμε την ομελέτα από τη μια μεριά για 7’ – 8’ και με κλειστό το καπάκι γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη μεριά και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 7’ – 8’. Επαναλαμβάνουμε το γύρισμα μέχρι να βεβαιωθούμε ότι η ομελέτα είναι καλά ψημένη στο εσωτερικό της.