Eλληνικό burger με φέτα και κάππαρη
Υλικά (για 6 burgers)
Για τα μπιφτέκια
500 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος από ελιά ή σπάλα
2 φέτες ψωμί μουλιασμένες και καλά στραγγισμένες
100 γραμμ. φέτα της αρεσκείας σας, τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας ελιές, ψιλοκομμένες, από τις οποίες έχει αφαιρεθεί το κουκούτσι
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη, τις οποίες έχετε ξεπλύνει
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
1 ντομάτα, τριμμένη
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Κι ακόμη
6 ψωμάκια στρογγυλά για τα burgers
1 μεγάλο κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
φύλλα σαλάτας
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε ροδέλες