Υλικά

4-5 κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες
1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
3-4 φέτες γαλοπούλα κοµµένες σε µικρά τετραγωνάκια
1 κουταλάκι τριµµένο ξηρό δυόσµο
4 αβγά ελαφρά χτυπηµένα
2 κουταλιές κορν φλάουρ
½ φλ. γάλα
½ φλ. κρέµα γάλακτος
1 φλ. τριµµένο κεφαλοτύρι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Προθερµαίνετε το φούρνο στους 210°C και λαδώνετε ένα πυρίµαχο ταψάκι. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα µεγάλο τηγάνι και ρίχνετε µέσα τα κολοκυθάκια. Τα σοτάρετε ανακατεύοντάς τα συχνά µέχρι να µαλακώσουν και µερικά µόλις να αρχίσουν να ροδίζουν. Τα αποσύρετε από τη φωτιά και τα αδειάζετε στο ταψί. Προσθέτετε το ζαµπόν και το δυόσµο και τα ανακατεύετε και τα ισιώνετε. ∆ιαλύετε σε ένα µπολ το κορν φλάουρ στο γάλα και προσθέτετε την κρέµα γάλακτος, τα αβγά, το τριµµένο τυρί και αλατοπίπερο. Τα ανακατεύετε και περιχύνετε µε το µίγµα τα κολοκυθάκια στο ταψάκι. Βάζετε το ταψί στο φούρνο και τα ψήνετε για ½ περίπου ώρα, µέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνειά τους. Τα σερβίρετε ζεστά.