Υλικά

3 αυγά
120 γρ. λευκή σοκολάτα
120 γρ. τυρί κρέμα

Εκτέλεση


Σπάστε τα αυγά και σκεπάστε τα ασπράδια με μεμβράνη μέσα στο ψυγείο. Σπάστε τη σοκολάτα σε κομματάκια και λιώστε τη σε μπεν μαρί. Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς και στη συνέχεια βγάλτε τα ασπράδια από το ψυγείο και χτυπήστε τα στο μίξερ μέχρι να αποκτήσουν παχύρρευστη υφή.

Ανακατέψτε τη λευκή σοκολάτα και στη συνέχεια προσθέστε το τυρί κρέμα και ανακατέψτε καλά. Έπειτα, προσθέτετε τους κρόκους και συνεχίστε να ανακατεύετε. Προσθέστε το 1/3 της μαρέγκας και σταδιακά και την υπόλοιπη και ανακατέψτε καλά.

Extra tip: Tο μυστικό για το τέλειο ψήσιμο του γλυκού είναι ότι ψήνεται 3 φορές σε διαφορετικές θερμοκρασίες.