Υλικά
500 γραμμ. πλάκα κουβερτούρα
500 γραμμ. δάφορους ξηρούς καρπούς ψιλοκομμένους
50 γραμμ. κρέμα γάλακτος
50 γραμμ. ζάχαρη άχνη
100 γραμμ. κακάο
Εκτέλεση
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Την αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατεύετε και στη συνέχεια και τους ξηρούς καρπούς. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια πλάθετε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες. Κυλάτε τις μπαλίτσες στο κακάο μέχρι να καλυφθούν πλήρως. Προαιρετικά μπορείτε να τα βουτήξετε μέσα σε ένα μπολ με τριμμένους ξηρούς καρπούς.