Υλικά

1 φαρίνα κόκκινη
1 κιλό σπανάκι
4 αυγά
400 γρ. φέτα τριμμένη
1/3 πακέτο μαργαρίνη
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
αλάτι

Εκτέλεση


Αλατίζουμε το σπανάκι, το μαραίνουμε και το στύβουμε καλά με τα χέρια μας. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το γιαούρτι, τη μαργαρίνη και 1 πρέζα αλάτι. Προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος το σπανάκι και την φέτα. Βουτυρώνουμε ελαφρά και αλευρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ και βάζουμε το μίγμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.