Υλικά

Για την τάρτα
300γρ. αλεύρι
150γρ. βούτυρο μαλακωμένο
10γρ. αλάτι
50ml νερό

Για τη γέμιση
200γρ. κασέρι τριμμένο
100γρ. φέτα
1 μικρό κρεμμύδι
30γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι

Για το ρουαγιάλ
200ml κρέμα γάλακτος
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο

Οδηγίες

Φτιάχνουμε μία ζύμη μπριζέ και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα. Στη συνέχεια την ανοίγουμε με ένα πλάστη και την τοποθετούμε σε μια ταρτιέρα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 20΄.

Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι εμινσέ. Κόβουμε την φέτα σε μικρό καρεδάκι και τρίβουμε το κασέρι. Θ
Γεμίζουμε την τάρτα με το τριμμένο τυρί και προσθέτουμε από πάνω το κρεμμύδι, την φέτα και τις ελιές. Προσθέτουμε λίγο ακόμα τυρί τριμμένο από πάνω και περιχύνουμε το ρουαγιάλ.

Ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά. Μόλις την βγάλουμε από το φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και στη συνέχεια την κόβουμε.

Την συνοδεύουμε με μία σαλάτα από ντοματίνια, αγγούρι και κρεμμύδι.