Υλικά

6 αυγά
4 φέτες τυρί αγελάδος 
4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
6 κουταλιές της σούπας Φέτα 
2 ντομάτες μεγάλες
4 κουταλάκια του γλυκού γάλα
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 μεγάλη πιπεριά
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.

Στρώνουμε στη μισή επιφάνεια της ομελέτας τη Φέτα, τις φέτες τυριού, τη γαλοπούλα, την ντομάτα (που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες), την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι.

Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυρί, διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα τη μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλη μεριά.