Υλικά

4 τορτίγιες μικρές
6 γαρίδες Φλεριανός
1 κρεμμύδι λευκό
1 σκελίδα σκόρδο
σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
200 ml μαγιονέζα
1 τμχ τσίλι
1 Lime
2 τμχ αγγουράκι τουρσί

Εκτέλεση


Ψήνουμε τις τορτίγιες σε ένα τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία. Ψήνουμε τις γαρίδες τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σχοινόπρασο και κάνουμε ένα μίγμα με όλα τα υλικά και τα προσθέτουμε μέσα στα tacos.

Χτυπάμε στο μπλέντερ το τσίλι και το σκόρδο και μετά τα ενσωματώνουμε στη μαγιονέζα μαζί με τον χυμό και το ξύσμα από το lime και περιχύνουμε πάνω στα tacos. Προαιρετικά για γαρνίρισμα προσθέτουμε λίγα φύλλα από εσκαρόλ ή κόλιανδρου.