Υλικά

500 γρ. σοκολάτα υγείας
1⁄2 κιλό ταχίνι
4 κ.σ. βούτυρο 
1 φλιτζάνι τσαγιού χαλβά αμυγδάλου
1 φλιτζάνι τσαγιού χαλβά κακάο
1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλα κομμένα & ασπρισμένα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας. Προσθέτουμε το βούτυρο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το ταχίνι και ανακατεύουμε καλά.

Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τα 2 είδη χαλβά και τα ανακατεύουμε μεταξύ τους.

Σε μια φόρμα κέικ στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και σε στρώσεις εναλλάξ ρίχνουμε το μίγμα σοκολάτας, το θρυμματισμένο χαλβά και τα αμύγδαλα. Φροντίζουμε ώστε η τελευταία στρώση να είναι σοκολάτα.

Κατόπιν βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για να κρυώσει.

Αναποδογυρίζουμε τη φόρμα σε ένα δίσκο και αφαιρούμε προσεχτικά το αντικολλητικό χαρτί.