Υλικά

6 αυγά
1 κιλό πατάτες
2-3 κολοκυθάκια
2-3 μελιτζάνες
2 λουκάνικα με πράσο
2 φλιτζάνια του τσαγιού γραβιέρα
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Κόβουμε επίσης σε μικρούς κύβους τα λουκάνικα και τη γραβιέρα.

Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό Ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις πατάτες, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τα λουκάνικα μέχρι να ψηθούν καλά. Τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας (να τραβήξει το περιττό λάδι).

Σε ένα ταψί με στρωμένο λαδόχαρτο, ρίχνουμε τα τηγανισμένα λαχανικά, το λουκάνικο, τη γραβιέρα, και περιχύνουμε από πάνω με τα αυγά. Τα ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε την ομελέτα στο φούρνο στους 200°C για περίπου 15 λεπτά.