Γλυκό ψυγείου με μπισκότα σοκολάτας και ζελέ φράουλα
Το πιο εύκολο γλυκό
Υλικά
Για τη βάση1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας
150 ml ζεστό γάλα
Για την κρέμα
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια
660 ml γάλα
45 γρ. ζάχαρη
10 φράουλες & 100 γρ. βατόμουρα
Για το ζελέ
2 φάκελοι Φρουί Ζελέ με κουτί γεύση Φράουλα
600 ml βραστό νερό
400 ml κρύο νερό
Εκτέλεση
Για τη βάσηΖεσταίνετε λίγο το γάλα να γίνει χλιαρό. Παίρνετε ένα ταψάκι ή πυρέξ 30 x 30 εκ., βουτάτε ένα-ένα τα μπισκότα στο χλιαρό γάλα και τα στρώνετε στο ταψί. Βάζετε την πρώτη στρώση από μπισκότα στο ταψί και στη συνέχεια βάζετε από πάνω, άλλη μια στρώση από μπισκότα.
Για την κρέμα
Φτιάχνετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Όταν είναι έτοιμο, απλώνετε πάνω από τα μπισκότα το Άνθος Αραβοσίτου. Στη συνέχεια, κόβετε σε φέτες τις φράουλες και τις απλώνετε πάνω σε όλη τη κρέμα. Απλώνετε και τα βατόμουρα και βάζετε το ταψί στο ψυγείο για 30 - 45 λεπτά.
Για το ζελέ
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε για λίγο στο ψυγείο. Δεν πρέπει να είναι ζεστό όταν το ρίξετε πάνω στην κρέμα. Αφήνετε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Για τη συναρμολόγηση
Βγάζετε από το ψυγείο το γλυκό. Βάζετε το ζελέ πάνω από την κρέμα και ξαναβάζετε το γλυκό στο ψυγείο μέχρι να δέσει το ζελέ, περίπου 1 ώρα.