Υλικά

8-10 μπισκότα digestive
400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γραμ. φράουλες
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση


Τρίβουμε τα μπισκότα στο πολυμίξερ. Εν συνεχεία ετοιμάζουμε τη σάλτσα φράουλας. Στο πολυμίξερ ή στο μπλέντερ πολτοποιούμε τις φράουλες με τη ζάχαρη άχνη.

Τοποθετούμε σε μια μακρόστενη φόρμα πρώτα τη βάση των μπισκότων, μετά το γιαούρτι και στο τέλος τη σάλτσα φράουλας. Βάζουμε το σκεύος στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.