Υλικά

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (καλής ποιότητας 55% τουλάχιστον περιεκτικότητας σε κακάο)
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. φρεσκοτριμμένη καρύδα
1 κουτ. γλυκού βανίλια

Εκτέλεση


Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μισή ποσότητα βανίλιας σε μπεν μαρί. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε την καρύδα, το ζαχαρούχο γάλα και την άλλη μισή ποσότητα βανίλιας.

Ανακατεύουμε καλά. Σχηματίζουμε μικρά τρουφάκια πλάθοντας με τα χέρια. Τα ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα φροντίζοντας να καλυφθούν από όλες τις πλευρές.

Τα αφήνουμε επάνω σε αντικολλητικό χαρτί για να παγώσουν.