Υλικά

8 φέτες μαλακό ψωμί του τοστ
2 αυγά χτυπημένα σε κάτι λιγότερο από 1/2 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
2 μπανάνες μεγάλες
μέλι, λάδι

Εκτέλεση

Πιέζετε με τον πλάστη κάθε φέτα ψωμί να λεπτύνει όσο πάει. Αλείφετε κάθε φέτα ψωμί, που έχετε λεπτύνει με μέλι. Κόβετε τις μπανάνες στη μέση και κάθε μισό στα δύο (κάθετα) ώστε να αποκτήσετε 4 μακρόστενα μπαστουνάκια από κάθε μπανάνα (8 στο σύνολο).

Βάζετε από ένα μπαστουνάκι μπανάνας στην άκρη κάθε φέτας ψωμιού. Τυλίγετε κάθε φέτα σε ρολό. Τις βουτάτε μία μία στο μείγμα αυγού-γάλακτος και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.