Υλικά για μπισκοτογλυκό λευκής σοκολάτας

280 γρ. λευκή κουβερτούρα σε κομματάκια ή σταγόνες
18 μπισκότα με γέμιση κρέμας σπασμένα με το χέρι

Συνταγή για μπισκοτογλυκό λευκής σοκολάτας

  • Σε μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Ρίχνουμε την λιωμένη πλέον κουβερτούρα σε πυράντοχο σκεύος και την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια με τη βοήθεια μιας σπάτουλας.
  • Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε από πάνω τα σπασμένα μπισκότα.
  • Βάζουμε το σκεύος στην κατάψυξη για 15 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
  • Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.