Υλικά για κορμό σοκολάτα

18 μπισκότα (τύπου Diagestive)
2 ½ της κούπας μαύρη σοκολάτα
½ κούπα ζαχαρούχο γάλα
165 γρ. βούτυρο

Συνταγή για κορμό σοκολάτας

  • Σπάστε τα μπισκότα μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Λιώστε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί και ανακατέψτε τα με το ζαχαρούχο γάλα.
  • Περιχύστε τα μπισκότα με το μείγμα της σοκολάτας και φροντίστε να καλυφθούν όλα πολύ καλά.
  • Σε ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος ή σε μία ορθογώνια φόρμα, την οποία έχετε ήδη στρώσει με χαρτί ψησίματος απλώστε το μείγμα, σκεπάστε το με λίγη μεμβράνη και αφήστε το γλυκό στο ψυγείο για όλη τη νύχτα.
  • Όταν παγώσει καλά, βγάλτε το από το ψυγείο και σερβίρετε σε γενναία κομμάτια συνοδευόμενα από παγωτό της αρεσκείας σας.