Υλικά για Χριστουγεννιάτικα μπισκότα χωρίς ζάχαρη

Ελαιολαδο 110 γρ.
Μελι 300 γρ.
Αυγα 1
Ξύσμα Πορτοκαλιού Από 1 μεγάλο πορτοκάλι
Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι Από 1 μεγάλο πορτοκάλι
Κανελά 1 κ.γλ
Μπέικιν Πάουντερ 1 κ.γλ.
Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 600 γρ.

Παίξτε με τα σχέδια και τα σχήματα με τα ειδικά κουπατ για τα μπισκότα και φτιάξτε μπισκότα σε σχήμα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπισκότα αστεράκια, μπισκότα σε σχήμα Αγιου Βασίλη και ότι άλλο σχήμα θέλετε.

Συνταγή για Χριστουγεννιάτικα μπισκότα χωρίς ζάχαρη

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός ή στο μίξερ το ελαιόλαδο με το μέλι και έπειτα το αυγό.
  • Προσθέτουμε τον ξύσμα και τον χυμό πορτοκαλιού, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις ακριβώς με αυτήν την σειρά και ζυμώνουμε μέχρι να μη κολλάει η ζύμη στα χέρια μας.
  • Βάζουμε μεμβράνη και αφήνω μισή ώρα στο ψυγείο.
  • Αφού η ζύμη μας είναι έτοιμη ξεκινάμε να τα πλάθουμε με κουπάτ με τα χριστουγεννιάτικα σχέδια της αρεσκείας μας.
  • Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα στους 160 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για 1ο-13 λεπτά.