Υλικά για ψωμάκια με φέτα και γιαούρτι

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%,
  • 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο,
  • 2 αυγά,
  • 1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι,
  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη

Συνταγή για ψωμάκια με φέτα και γιαούρτι

  • Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά.
  • Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι.
  • Ανακατεύετε καλά. Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20′.