Υλικά

Άισμπέργκ 1 τεμ
Μαρούλι σγουρό 1 τεμ
Ρόκα 8-10 φυλλαράκια
Καλαμπόκι 1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένο
Κρουτόν 1 φλιτζάνι τσαγιού
Παρμεζάνα 50 γρ τριμμένη
Βαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι


Οδηγίες

Πλένουμε όλες τις σαλάτες πολύ καλά και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας.

Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα και αλατίζουμε. Προσθέτουμε το καλαμπόκι το οποίο έχουμε σουρώσει καλά, τα κρουτόν (είτε με γεύση σκόρδο είτε φυσική γεύση),λίγο ελαιόλαδο, το βαλσάμικο και στο τέλος πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.