Τι χρειαζόμαστε:

-300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-διάφορους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, φιστίκια αιγίνης κτλ.)

Πώς το κάνουμε:
1) Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρι.
2) Μόλις λιώσει την ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να πέσει η θερμοκρασία της.
3) Ρίχνουμε μεσα τους ξηρούς καρπούς και μ' ένα κουταλάκι παίρνουμε λίγη ποσότητα μείγματος και την ακουμπάμε πάνω σε λαδόκολλα.
4) Έτσι σχηματίζουμε πολύ νόστιμα, ακανόνιστου σχήματος σοκολατάκια.

5) Τα αφήνουμε για λίγη ώρα να κρυώσουν