Συστατικά
1/2 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
3.5 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ολικής άλεσης
4 αυγά
1/4 του φλιτζανιού μέλι
1/4 του φλιτζανιού νερό
1/2 φλιτζάνι σιρόπι κάστανο (από γλυκό κάστανο)
20 κάστανα βρασμένα καλά και καθαρισμένα
1 φλιτζάνι μαλακωμένη μαργαρίνη Light

Τρόπος μαγειρέματος

Βάλε τη ζάχαρη με το βιταμ στο μίξερ και χτύπησε να αφρατέψουν

Πρόσθεσε ένα, ένα τα αυγά και συνέχισε το χτύπημα

Στο μεταξύ βάλε το νερό με το μέλι σε ένα κατσαρολάκι να βράσουν ελαφρά και να γίνουν ένα σιρόπι. Ανάμειξέ το όσο είναι ζεστό με το σιρόπι κάστανο

Πρόσθεσε στα αυγά σου το κάστανο, το σιρόπι (αφού κρυώσει καλά) και το αλεύρι σιγά, σιγά να το τραβήξει

Γύρισε σε φόρμα του κέικ και ψήσε στους 180oC για μία ώρα περίπου